Livrare

Comenzile sunt livrate pe teritoriul Romaniei prin curier rapid in termen de 2-3 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii. Programul de livrare este de luni pana vineri in intervalul orar 9-17. Pentru comenzi cu livrare in afara Romaniei va rugam sa ne contactati in prealabil la numarul de telefon 0731723533 sau la adresa de e-mail contact@colorfulpots.ro.

Livrarea se va efectua prin firma de curierat DPD, avand cost standard de 20 lei. 


Retur

colorfulpots.ro pune la dispozitia clientului, conf. OUG nr 34/2014, un termen de 14 zile drept de retur din momentul in care acesta a intrat in posesia fizica a produsului comandat. Clientul este obligat sa instiinteze Societatea inainte de expirarea celor 14 zile cu privire la decizie de returnare a produselor. Instiintarea de retur se va face prin e-mail la adresa contact@colorfulpots.ro sau telefonic la 0731723533. Solicitarile de retur efectuate telefonic se vor procesa pe loc, iar instiintarile primite prin e-mail un au termen de raspuns de 2 zile lucratoare.

Clientul are dreptul sa renunte la comanda fara invocarea vreunui motiv si fara vreun cost decat cel al livrarii produselor la adresa Societatii (la adresa de la care au fost expediate produsele si care se regaseste pe AWB-ul de livrare). Totodata, returnarea produselor se va face printr-o firma de curierat aleasa si platita de Client. 

Exista si optiunea de a schimba produsul comandat cu un altul de pe site daca Clientul doreste acest lucru.


Podusele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii ca acestea sa fie acceptate iar contravaloarea inapoiata:

-produsele trebuie livrare in ambalajul original sau cel putin intr-o cutie de carton curata;

-obiectele trebuie sa fie intacte, fara urme de uzura sau folosire;

-pachetul trebuie sa cuprinda toate etichetele, cupoanele, instructiunile de folosire, certificat de garantie, cadouri, etc.;

-obiectele trebuie sa fie bine ambalate in pachet (ca atunci cand le-ati primit) ca acestea sa nu se deterioreze in timpul transportului.


Dupa validarea returului Clientul va primi contravaloarea in bani a produselor in termen de 14 zile calendaristice.


In cazul in care produsele ajung neconforme Societatea isi rezervam dreptul de a refuza returul, iar produsele vor fi inapoiate Clientului, cu plata transport la acesta.