Bună! 🐱

Vrem să îți povestim câteva lucruri despre noi și despre produsele pe care le vei găsi pe această pagină.

În primul rând vrem să îți spunem că suntem încântați să te cunoaștem! Noi suntem Marina și Andrei creatorii colorfulpots.ro pasionați de obiecte colorate și case cozy. Iubim cafeaua, pisicile și zilele însorite. Am pornit acest proiect din dorința de a aduce o pată de culoare în casele noastre tot mai albe și tot mai sobre. 

Înainte să fie magazin cu recipiente și vase colorate a fost un mic shop de lumânări. Ne plac tare mult lumânările parfumate și plantele mici. În încercarea noastră de a găsi recipiente cât mai faine pentru lumânări am ajuns să ne creăm propriile borcănașe. Ne-am lărgit orizontul și ne-am propus să împărtășim cu tine această nouă pasiune pentru vase colorate. 

Produsele pe care le vei găsi pe acest site sunt lucrate manual cu multă dedicare și dibăcie dintr-un material non-toxic compus din rășină acrilică și praf ceramic ➡️ #jesmonite. Din acest material rezultă produse cu textură fină, duritate mare și design unic. 

Dorim să lansăm o colecție de suporturi pentru lumânări parfumate și ghivece, iar în viitor vom include în shop obiecte decorative și vase pentru bucătărie.